Blogg

Hajen har blivit verklighet!!!

Jisses, mördarmonstret från skräckfilmerna har blivit verkligt och tuggar nu i sig turister på löpande band. I alla fall om man ska tro medierna

http://www.expressen.se/nyheter/1.2238336/experter-skrackhajen-lever-fel-haj-fangades

http://www.expressen.se/nyheter/1.2236522/valdsamma-hajattacker-skakar-svenskparadis

 

Men hallå liksom, för det första ska det vara svårt att förstå varför? Den var väl hungrig och maten simmade omkring fint serverad. Människan är så jäkla trög ibland att det är pinsamt, det är ok att vi dödar och äter upp andra djur men när ett djur ser oss som mat då blir det total hysteri och de uppmålas som monster. Seriöst väljer man att bada i vatten där det finns hajar m.m. så är det ju faktiskt en risk man tar och att några få personer per år blir dödade är väl ingenting mot hur många hajar och andra djur vi själva tar kol på. Fast tydligen är vi det enda rovdjuret som har lov att finnas om man ska tro på vad de flesta människor tycks anse.

 

Inte för att jag tycker att det skulle vara helt ok att bli uppkäkad av en haj eller har något emot att man försöker fånga den det är synen på vad som hänt som stör mig. Hur kan man bli chockad av att rovdjur går till attack för att få tag i föda när vi själva gör precis samma sak varenda dag och i mycket större omfattning vad är det för skillnad? Det kan jag nämligen inte förstå.

 

Sen föredrar jag min egen något mindre mordlystna haj som finns i mitt badrum. Personen som bott här före mig måste ha haft helt osedvanligt dålig smak gällande det mesta för på mina duschväggar finns en stor haj ditmålad.


Currently rated 3.1 by 91 people

  • Currently 3,054945/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed