Blogg

Vart väldigt trött på mitt tråkiga och omoderna sovrum så jag fick för mig att ge det en makeover. Hade världens tråkigaste ljusblå färg på väggarna innan.

Funderade lite på vad jag skulle ha istället, till slut blev det en varm beige/vit ton med en mullvadsfärgad fondvägg som jag ställt sängen mot.

Vill gärna ha sovrummet lite varmt/ombonat. Har beställt ”hotellgardiner” (sådana tjocka gardiner som hänger som i veck) i samma ton som fondväggen. När jag får upp dessa ihop med en tunnare gardin bakom kommer det ge ett himla skönt intryck.

 

Ska leta på loppis efter passande möbler och belysning, gillar stilen som tex är i denna artikeln http://www.expressen.se/levabo/1.2198435/fore-och-efter-fran-omysigt-till-sofistikerad-romantik

 

Sen vet jag inte om jag möjligtvis ska skaffa mig någon rustik och passande matta till det hela också. Men drömmen vore ju en öppen spis i sovrummet, undrar var man kan få tag på skorstensfria spisar?
Dessutom gärna utan att de kostar skjortan, kan vara att den drömmen får bli lagd på hyllan till förmån för lite andra planer jag har som poppat upp i huvudet på mig det senaste.

Nästa projekt är nämligen badrummet, mina badrumsmöbler är så tråkiga att jag knappt orkar tänka på det. Nackdelen med badrum är ju bara att det är så förbaskat dyrt att fixa till. Visserligen har jag helkaklat och snyggt redan som det är men det är dyrt att byta porslin eller köpa in nya skår osv med. Kanske man kunde hitta lite snyggt på loppis dit också .
Får tänka vidare lite grand helt enkelt.


Currently rated 2.9 by 96 people

  • Currently 2,918544/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed