Blogg

Nu blir det banne mig nya badrumsmöbler iaf


skrivet den 06 dec av Mo, klockan:11:51
 Det får bära eller brista, jag klarar bara INTE av att se mitt eländigt tråkiga badrum en enda gång till utan att göra något åt det så morgondagen får gå till att ta in offerter från olika byggare för hur mkt de skulle ta för att kakla väggarna och lägga in nytt golv. Bara det att jag är väldigt sugen på att ta sjösten på vissa partier kanske? Men det är ganska så dyrt, får väl tänka över hur mkt min budget tillåter innan jag sätter igång. Ett riktigt härligt trekantsbadkar med bubbel i ska jag i alla fall ha det är en sak som är säkert, andra nya fräscha badrumsmöbler får det också bli men inte så extravaganta då. Eller tja, snyggt badrumsskå / tvättställ ska jag absolut ha men resten av porslinet är inte så noga. Härligt hade det också vart med spotlights ell dylikt i taket. Jag är inte klok, så fort jag börjar fundera på något så drömmer jag mig iväg på ett sätt som får mig att undra om jag inte egentligen borde vart född inom någon riktigt stor och äckligt rik familj ala Trumph, Hilton mfl.Hade väl vart det enda sättet att verkligen tillgodose mitt behov/önskan av det riktigt uberlyxig och dekadenta i livet.För drömma går ju bra även i detta liv men chansen att det kommer slå in är nog inte särskilt stor.  http://www.expressen.se/levabo/1.2238999/slottet-renoverat-for-46-miljoner
Vi har ju visserligen vårt alldeles egna extravaganta även här i Sverige och nu flyttar det in en alldeles vanlig ”bonnapojk” där också. Självfallet kronprinsessparet jag syftar på, oooh ljuva tanke att ha de ekonomiska möjligheterna till att fixa hemma!

Currently rated 1.9 by 325 people

  • Currently 1,919998/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed